Повернутися до звичайного режиму

ПРОБНЕ ЗНО-2020

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться коштом фізичних і юридичних осіб.Вартість одного тестування для одного учасника 138 грн.

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) —28 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватимез 3 до 24 січня2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Докладний порядок реєстрації для участі у пробному ЗНО буде оприлюднено на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 2 березня буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • 21–23 березня (українська мова і література);
  • 28–30 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування з української мови і літератури буде оприлюднено на інформаційних сторінках учасників пробного ЗНО 27 березня, з інших предметів — 3 квітня.

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.