Тиждень майстерності вчителів початкових класів під гаслом : "Створюємо урок нового покоління разом"

З 9 по 13 листопада 2015 року проходив тиждень майстерності вчителів початкових класів під гаслом : "Створюємо урок нового покоління разом". Розпочався тиждень лінійкою - відкриттям, яку традиційно проводять учні 4 класу. Королева знань із своїми доньками під звуки гучних фанфар урочисто відкрила тиждень початкових класів.
В ході Тижня всі вчителі початкової школи провели відкриті уроки з використанням інноваційних технологій навчання і виховання.

/Files/images/556.JPG/Files/images/556.JPG

Учитель 1класу Ніколюк Наталія Василівна провела урок природознавства на тему: "Вода. Властивості води." Мультимедійний супровід, участь малюків у дослідницькій лабораторії допомогли першокласникам швидко засвоїти нову тему.


/Files/images/557.JPG

У 2класі (учитель Захаренко Надія Іванівна) відбувся урок української мови на тему "Повторення вивченого матеріалу про речення". Всі завдання уроку підібрано на українознавчу тематику, які виховували любов до рідної мови

/Files/images/569.JPG

Учитель 3 класу Рогова Наталя Тимофіївна повела свої учнів Країною математики (тема уроку: "Додавання трицифрових чисел без переходу через розряд" Ми побачили систему роботи на уроці математики, нові підходи до розв’язання складеної задачі, урізноманітнені форми роботи на уроці./Files/images/568.JPG/Files/images/561.JPG

У 4 класі ( учитель Волощук Наталія Григорівна) діти були творцями і фантазерами, вони писали твір з обґрунтуванням власної думки на тему: "Моя заповітна мрія." Підготовча робота, мультимедіа-супровід були допомогою на уроці.

/Files/images/562.JPG

Вихователь групи продовженого дня Захаренко Олена Сергіївна організувала зустріч з воїном АТО, нашим земляком Борисовим Михайлом Володимировичем на тему "Героям слава!" Відеослайди, розповідь Михайла Володимировича, виступи вихованців групи продовженого дня не залишили байдужими серця присутніх.

/Files/images/513.JPG/Files/images/512.JPG/Files/images/511.JPG

Протягом тижня було організовано виставку кращих зошитів з мови та математики, а також було проведено олімпіади з української мови, математики, природознавства. Переможців було нагороджено Грамотами./Files/images/515.JPG/Files/images/514.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 517

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.