Тиждень безпеки життєдіяльності

У Солгутівському ліцеї з 19 по 23 вересня 2022 року було проведено тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Їдеш у путь – обережним будь! (безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану)».

Під час Тижня з безпеки життєдіяльності своєчасно проведено заходи відповідно до розробленого плану. Вся робота педагогічного колективу протягом Тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

Впродовж Тижня у були проведені відповідні тематичні бесіди, виховні години, години спікування, практичні заняття, виставки книжок та малюнків з правил дорожнього руху відповідно до Плану-сітки проведення Тижня .

Особливо слід відзначити виховні заходи класного керівника 5 класу Тригубчак А.М., та класного курівника 3 класу Волощук Н.Г. Учнів 6 та 7 класів, під час проведення квесту «Вивчаємо. Знаємо. Виконуємо», на високому рівні виявили знання правил дорожнього рух. Також багато учнів закладу взяли активну участь у оформленні виставки малюнків «Правила дорожні-знать повинен кожний!». Слід відмітити учнів початкової школи, які майже стовідсотково відгукнулися на проведення даного заходу. Членами учнівського парламенту було випущено інформаційний вісник «Це потрібно знати всім»! Працювала бібліотечна виставка літератури «Ці правила, повинен знати кожен!» Класним керівником 1 класу Захаренко О.С., було проведено пізнавальну екскурсію по території та приміщеннях закладу, учнів ознайомлено з інформаційно-пізнавальними куточками з правил дорожнього руху.

/Files/images/0 2 0 2.jpg

/Files/images/0 3 0.jpg

/Files/images/0 6 0.jpg

Учні 10-11 класів переглянули та обговорили спільно з педагогом-організатором , цікавий пізнавальний фільм «Небезпечна гра». Також відбулася цікава зустріч учнів 9-11 класів з представниками безоплатної правової допомоги для проведення спільного заходу на тему: "Безпека на дорозі"

/Files/images/0 3 02.jpg

Проведена робота педагогічним колективом закладу освіти була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил дорожнього руху.

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.